Solceller

Overvejer du at installere et solcelleanlæg i din bolig?

Interessen for solcelleanlæg er steget markant de senere år, ikke mindst fordi det forventes, at elprisen vil stige i fremtiden. Samtidig er solcelle-teknologien forbedret, så et solcelleanlæg  nu er mere effektivt og lever længere end før.

Hos Østergades El giver vi dig råd og vejledning gennem hele processen, fra overvejelser til installation.

Hvordan virker et solcelleanlæg?

Solcellerne i dit solcelleanlæg opfanger solens stråler og omdanner dem til elektrisk energi, som kan bruges direkte i din stikkontakt.

Vi installerer nogle solceller på dit tag og en vekselretter i din bolig. Vekselretteren sørger for, at solcelleenergien omdannes til energi, som du kan bruge i din bolig. Elmåleren udskiftes og derefter er solcellerne klar til at producere strøm til din bolig.

Hvem kan få glæde af solceller?

Stort set alle kan opnå besparelser ved at installere solceller i deres bolig. I dag koster en kWh omkring 1,90 kroner inklusive moms, men Energistyrelsen forudser, at elpriserne vil stige 4-7% årligt over de næste 10 år.

Hvis du er selvforsynende med strøm fra dit eget anlæg med solceller, vil du imidlertid ikke blive påvirket af den kommende prisstigning, da du producerer din egen strøm.

Solcellerne placeres typisk på tagkonstruktioner med en diskret placering og et godt solindfald.

Fordele ved solceller

·       Priserne for solceller er faldet de senere år, og samtidig er der nu flere muligheder for fradrag og tilskud til solcelleanlæg.

·       Du producerer din egen strøm, hvilket gør din husstand mere miljøvenlig.

·       Der er mange penge at spare på elregningen ved at investere i solceller.

Hvad gør jeg nu?

Har du besluttet dig for at investere i et solcelleanlæg, bør du vælge et af god kvalitet, som du kan have glæde af i mange år. Tag derfor os med på råd gennem hele processen.

Det tager typisk 2-3 dage at montere et komplet solcelleanlæg, som vi derefter tilmelder til dit forsyningsselskab og energinet.dk.

Kontakt os på 5478 0170 eller klik her, og få et uforpligtende tilbud.

Start typing and press Enter to search