Privatkunder

Har du en opgave, har vi elektrikeren! Hos Østergades El laver vi alle slags elinstallationer hos private. Det kan for eksempel være:

  • Stikkontakter (både inde og ude)
  • Varmepumper
  • Reparation eller udskiftning af gamle elinstallationer
  • Solceller
  • Lysdæmpning
  • Eleftersyn

Vores elektrikere har stor erfaring med alle typer elinstallationer hos private, fra udskiftning af stikkontakter til montering af små og store solcelleanlæg samt varmepumper.

Små og store installationer

Ingen opgave er for lille eller stor for Østergades El! Vi arbejder både med små elinstallationer hos private og store, komplekse el-løsninger til virksomheder.

Vores erfarne elektrikere sørger for, at alt bliver installeret sikkert og fejlfrit – selvfølgelig med autoriseret stempel.

Spar penge på elregningen

Hos Østergades El hjælper vi både private og erhvervslivet med at spare penge på elregningen. Solceller giver energi til en fast lav pris, uafhængigt af varierende strømpriser.

Det er muligt at spare mange penge på elregningen, også for private, ved at montere et solcelleanlæg. Vi hjælper dig gennem hele processen, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til dig.

Gør dit hjem mere moderne

Er du træt af dine gamle lamper eller ønsker du bare en ny måde at belyse dit hjem på? Hos Østergades El hjælper vi gerne med at installere nye lamper eller spots i loftet, garagen, haven, eller hvor du nu ellers skulle ønske det.

Vi lover, at du vil se dit hjem i et helt nyt lys bagefter!

Hold varmen

Østergades El installerer varmepumper hos private, der gerne vil spare på udgifterne til varme. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsvarmepumper og mange års erfaring med installation af varmepumper.

Vores elektrikere guider dig gennem hele processen fra start til slut, så du er sikker på at få lige den varmepumpe, der passer til dit behov.

Servicerer hele Lolland-Falster

Vores elektrikere kommer rundt til private på hele Lolland-Falster. Vi vægter samarbejdet med lokalsamfundet højt, så du kan stole på, at du får den bedste service af vores kompetente elektrikere.

Østergades El monterer, vedligeholder og reparerer alle typer elinstallationer hos private.

Kontakt Østergades El på 5478 0170 eller klik her, og få et uforpligtende tilbud.

Start typing and press Enter to search