Landbruget

Hos Østergades El har vi mange års erfaring med at lave elinstallationer til landbrug.
Vores elektrikere løser alle typer opgaver, for eksempel:

  • El-eftersyn i forbindelse med forsikring
  • Fodringsanlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Staldalarmer
  • Gyllepumper
  • Belysningsanlæg

Installationer til landbrug

Landbruget har gennem årene udvikler sig fra mange mindre landbrug med simple elinstallationer til store produktioner med tilsvarende avancerede elinstallationer (PLC-styrede møllerier, fordringsanlæg, ventilationsanlæg, m.v.).

Vores elektrikere har selvfølgelig fulgt udviklingen, og de monterer og reparerer både små og store elinstallationer til landbrug.

Sunde og glade dyr

Et fodringsanlæg sørger for, at dine dyr altid har adgang til frisk foder og holder samtidig styr på foderforbruget i din produktion. Østergades El installerer og vedligeholder alle typer fodringsanlæg.

Et godt staldklima er ligeledes vigtigt for både mennesker og dyr. Hos Østergades El hjælper vi dig gerne med at finde det ventilationsanlæg, der passer til dine behov. Vi installerer og vedligeholder naturligvis også.

Spar penge på elregningen

Der er mange penge at spare ved at optimere belysningen i dit landbrug. Samtidig giver den rette belysning optimale arbejdsforhold for medarbejderne og bedre trivsel blandt dyrene.

I et moderne landbrug, hvor der er fokus på effektivitet, økonomi og kvalitet kan det derfor godt betale sig at have en gennemtænkt belysningsløsning.

Hold landbrugsproduktionen kørende

Den daglige drift slider på elinstallationerne. Vi anbefaler, at du får tjekket dine elinstallationer regelmæssigt, så du undgår driftsforstyrrelser og –nedbrud i dit landbrug.

Vores elektrikere er autoriserede til landbrugsinstallationer, så du kan være sikker på, at vi udfører et ordentligt stykke arbejde.

Vi har ekspertisen

Det kræver specialviden og erfaring at håndtere elinstallationer til landbrug. Du kan altid være sikker på, at vores elektrikere ved, hvad de laver, for vi tager løbende videreuddannelser for at holde os opdateret på landbrugsområdet.

Desuden ved vi, at det er kan have store konsekvenser for dit landbrug, hvis der er nedbrud i driften. Derfor rykker vi hurtigt ud, hvis der skulle være brug for driftsservice.

Østergades El monterer, vedligeholder og reparerer alle typer elinstallationer til landbrug.

Kontakt Østergades El på 5478 0170 eller klik her, og få et uforpligtende tilbud.

Start typing and press Enter to search