Erhverv og industri

Østergades El laver alle typer elinstallationer til erhverv. Vi er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, så du kan være sikker på, at vores installationer er driftsikre og lever op til standarderne inden for dit erhverv.

Vi laver blandt andet:

  • Industriinstallationer
  • CTS-anlæg
  • EDB-installationer
  • Belysningsanlæg
  • Solcelleanlæg
  • Drift, vedligeholdelse og installation af elinstallationer

Vores elektrikere har mange års erfaring med at lave elinstallationer til forskellige slags erhverv, og vi har helt sikkert også en løsning til din virksomhed.

Få det optimale ud af produktionen

Den teknologiske udvikling går hurtigt, og det kan være svært at holde virksomheden ajour med alle de nye produkter og muligheder, der findes. Østergades El sørger for, at din virksomhed altid er opdateret og får det optimale ud af sit produktionsanlæg.

Vi står klar med hjælp ved akutte problemer som driftstop, og vi monterer, installerer og vedligeholder alle typer industriinstallationer.

Vores erhvervskunder omfatter blandt andre K. Balling-Engelsen, First Stop og Greenline.dk, men vi kommer også gerne ud på din virksomhed og ser, hvad vi kan gøre for jer.

Spar penge i virksomheden

 Østergades El har mange års erfaring med at spare penge for vores erhvervskunder. Det kan for eksempel være ved at installere et solcelleanlæg, der forsyner produktionsapparatet og holder driftsomkostningerne nede.

En anden måde at spare penge på er ved at udskifte gammel belysning med ny energibesparende belysning. Østergades El har altid et godt tilbud på energibesparende belysning til erhverv.

Et CTS-anlæg kan ligeledes spare virksomheden for mange penge. Det er et computerstyret anlæg, som styrer elinstallationerne i erhvervsbygningerne. På den måde kan du for eksempel sikre dig, at lyset i et lokale kun er tændt, når det bliver brugt.

Hold virksomheden opdateret

IT er helt essentiel for de fleste erhverv, hvad enten det drejer sig om at holde gang i produktionsapparatet, lave regnskaber eller opdatere kundekartoteker. Samtidig kan det sætte virksomheden helt i stå, når IT-systemet ikke virker.

Østergades El er altid opdateret på de nyeste EDB-installationer, og kan både udvide eksisterende EDB-netværk og installere nye i din virksomhed.

Kontakt Østergades El på 5478 0170 eller klik her, og få et uforpligtende tilbud.

Start typing and press Enter to search